Ervaringen

28-5-2019 door Raimond:

De adviseur was heel erg behulpzaam en had verstand van zaken

14-3-2019 door Trees:

Zeer vakkundig en snel en in 1 keer goed geholpen en alles geregeld

31-1-2019 door Wilco:

Duidelijk advies, zeer uitgebreide uitleg en vertrouwd gevoel.

19-1-2019 door Tesa:

gedegen kennis, goed uitgelegd, vriendelijk ,altijd bereikbaar

27-12-2018 door Ramon:

Duidelijk advies. Daarbij krijg je het gevoel dat er alle tijd voor je wordt genomen. Prettige samenwerking.

22-12-2018 door Trees:

De adviseur nam alle tijd om alles op een rijtje te zetten en alle mogelijkheden te bespreken. Ook het vervolg over de zaken die ik aan moest leveren waren duidelijk en overzichtelijk en alles was in 1 keer goed geregeld. Ik heb ook duidelijk het gevoel gekregen dat mocht ik achteraf nog vragen hebben ik altijd terecht kan bij de adviseur. Goed en vertrouwd gevoel.

21-12-2018 door Ida de Jonge:

Zeer uitgebreide, duidelijke voorlichting. Denkt mee. Neemt de tijd. Handelt snel indien nodig. Niet te beroerd om het nog eens uit te leggen. Rustig. Dringt niets op.

17-12-2018 door Mark:

Hele fijne gesprekken gehad en de adviseur is altijd bereikbaar en denkt altijd met je mee. Erg laagdrempelig en super geregeld!

9-12-2018 door Fenna & Rutger:

Deskundigheid en inlevingsvermogen zijn mogelijk de belangrijkste eigenschappen. Die bezit de adviseur.

6-12-2018 door Els:

De adviseur is een zeer vriendelijk persoon en enorm kundig. Ze neemt alle tijd om alles tot in het detail uit te leggen, en dat hebben we als erg prettig ervaren.

3-12-2018 door Marijke:

Mijn hypotheek zaak betrof een ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid en was best gecompliceerd. Dankzij de deskundigheid en engelen geduld van de adviseur en haar collega is het allemaal goed gekomen.

9-8-2018 door Lisan:

We hebben veel aan Sjoukje haar hulp gehad waardoor we uiteindelijk een huis hebben kunnen kopen. Sjoukje was erg duidelijk en met vragen konden wij bij haar terecht. Ook als wij een mail naar Sjoukje hadden gestuurd kregen we vrijwel dezelfde dag nog reactie. Ik beveel Sjoukje dan ook aan als je hulp nodig hebt van het afsluiten van een hypotheek.

5-8-2018 door Erwin:

De adviseur is deskundig, persoonlijk en betrokken. Ze stelt het klantbelang voorop en maakt op basis van een zeer grondige analyse haar advies. Wij kunnen de adviseur van harte aanbevelen als hypotheekadviseur.

15-05-2018 YB

De adviseur is zeer kundige, nauwkeurig en gedreven in haar vak. Ze is op de hoogte van alle recente ontwikkelingen. Ze heeft voor mij alles tot op de bodem uitgezocht. Ze inventariseert middels goed luisteren en doorvragen welke wensen er zijn. Vervolgens geeft ze advies, en draagt diverse mogelijkheden aan. Ze is erg flexibel in het maken van een afspraak, en onderneemt actie op zeer korte termijn als het nodig is. Ze neemt ruim de tijd om tot een goed beeld te komen. Het contact heb ik als erg prettig ervaren. De slogan ‘goed en prettig geregeld’ welke op haar site staat komt de adviseur meer dan na, top!

18-04-2018 Sander en Marieke

De adviseur heeft ons erg prettig en goed geholpen met het rond krijgen van ons hypotheek. Omdat mijn partner nog niet heel lang zelfstandige is was het niet vanzelfsprekend dat we een hypotheek zouden krijgen. Maar met behulp van de adviseur hebben we mee kunnen doen aan een pilot voor zzp-ers. De adviseur werkt erg punctueel en zakelijk en is daarnaast ook prettig als persoon om mee samen te werken.

16-04-2018 Alberdina

Toegankelijk, correct en heerlijk aan huis op een tijdstip dat het je uitkomt.

19-02-2018 Petra Need

Tijd en aandacht voor de klant zonder enige concessie daarin te doen. De adviseur kijkt goed naar je individuele situatie en geeft dat advies wat het beste bij je past. Ze licht de alternatieven toe en legt goed de verschillen uit tussen de diverse aanbieders. Vanaf het eerste moment heb ik het gevoel gehad dat mijn aanvraag bij de adviseur in goede handen was, en dat voor iemand die niet snel iets uit handen geeft. De adviseur en haar medewerkers hebben goed de tijdslijnen in de gaten gehouden en zaten er bij de diverse aanbieders bovenop. Dankzij de adviseur heb ik de best mogelijke deal in mijn situatie kunnen sluiten. Top!! Ik beveel haar dan ook graag aan aan iedereen die een hypotheekadviseur nodig heeft.

11-02-2018 - Arnaud

De adviseur heeft mij in de afgelopen 11 jaar al 2x erg prettig geholpen. Ze denkt constructief mee en stond altijd persoonlijk klaar bij vragen.

19-01-2018 - Douwe

Zeer betrokken, goed geïnformeerd, denkt mee en geeft slim advies. Ook na afronding van de hypotheekakte bleef er voor ons nuttige inzet. Een aanrader!

9-10-2017 - Ineke

Erg prettig, betrokken, betrouwbaar in contact. Veel concrete informatie en meer inzicht gekregen in voor mij moeilijke materie. Ik ben zeer content met het geduldig meedenken, adviseren en met het resultaat

28-07-2017 - m-a

Goed, accuraat, duidelijk

06-07-2017 - MC

Betrouwbaar, duidelijk, zorgvuldig en betrokken. Dik tevreden over hen geleverde diensten.

11-06-2017 - MC

Keurig nette heldere uitleg en de gedane acties vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot de uiteindelijke hypotheek. Ze straalt vertrouwen, professionaliteit en rust uit. Al met al een hele goede keuze geweest om mijn hypotheek en alle aanverwanten bij haar in beheer te hebben. Echt Top!

31-05-2017 - anoniem

Verplaatst zich in persoonlijke situatie en geeft zeer goed en duidelijk advies

06-04-2017 - GM

Wij zijn het gehele traject goed bijgestaan met adviezen voor het maken van de juiste keuzes

22-12-2016 - Hans Hainje

Snapte direct de bedoeling, kon consequenties goed uitleggen, moest eigenlijk dit jaar rond en dat lukte !

21-12-2016 - Chris

De adviseur neemt alle tijd. Haar voorbereidingen en begeleiding om te komen tot het afsluiten van een hypotheek zijn heel goed. Ze neemt al je zorgen uit handen.

27-9-2016 - Piet en Mattie Bosma

Zeer correct begeleid bij overstap naar andere hypotheekverstrekker i.v.m. aankoop andere woning. Verzorgt al jaren onze financiele “handel en wandel” tot volle tevredenheid.

27-9-2016 - ADH

De adviseur is iemand die echt de tijd voor je neemt, met je meedenkt en met zeer goede adviezen komt.

27-9-2016 - P van Velzen

Het is fijn om een betrouwbare persoon als deze adviseur te hebben als adviseur. Verder vernam ik van zowel mijn boekhouder als bij de notaris haar kundigheid

13-05-2016 - Ton

De adviseur luisterde goed naar onze wensen en speelde goed in op de informatiebehoefte. De informatie werd helder gepresenteerd en de adviseur controleerde ook of het bij ons goed was aangekomen. De aangeboden hypotheekvormen waren realistisch en de voors en tegens van de diverse varianten werden goed behandeled met de juiste achtergrond toelichting.

12-05-2016 - Arjan en Wietske

Goed en duidelijk advies. Alles snel en goed geregeld. Inmiddels wonen we helemaal tevreden op ons nieuwe adres.

10-02-2016 - Harm-Pieter

De adviseur neemt de tijd voor je. Ze inventariseert wat je wil en zet dit tegenover wat er mogelijk is. Ze is hier duidelijk in. Je weet zo precies wat je mogelijkheden zijn.