MEER DAN 20 Hypotheekverstrekkers

Wij regelen de hypotheek die het beste past bij uw persoonlijke situatie. En wij maken uw financiële risico’s inzichtelijk.
Koopt u een woning? Of toch die nieuwe badkamer en zonnepanelen op dak? Gaat u uit elkaar?
Voor iedere situatie een passende hypotheek, is ons uitgangspunt.

Goed advies
Voor een goed advies is niet alleen de rente van belang. Ook voorwaarden worden meegenomen in de vergelijking van meerdere aanbieders.
Hoe lang is een offerte geldig? Kan de offerte zonder kosten verlengd worden? Is rentemiddeling in de toekomst mogelijk? Hoeveel mag u maximaal extra aflossen? Wordt de rente automatisch aangepast als het hypotheekbedrag daalt?

Hypotheekvormen
Vanaf 1-1-2013 geldt, voor nieuwe leningen,  de aflossingsplicht voor hypotheken. Om voor renteaftrek in aanmerking te komen, moet de eigenwoningschuld annuitair of lineair worden afgelost in maximaal 30 jaar.

Wie nog een spaar- of beleggingshypotheek heeft, mag deze bij verkoop en opnieuw aankoop van een andere woning, meenemen. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden en kan ook minder gunstig zijn. Laat u voorafgaand aan uw verkoop- en aankoopplannen informeren wat de mogelijkheden zijn.

Inkomensrisico’s
Wanneer wij voor u een hypotheek regelen, ontvangt u van ons een financieel rapport waarin uw  financiële risico’s zijn benoemd. We maken  inzichtelijk wat uw inkomen wordt indien u volledig of gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt én hoeveel het maandelijkse inkomen daalt als u onverhoopt werkeloos raakt. Daarnaast hebben wij berekend welk bedrag u bij pensionering ontvangt.

Recreatiewoning
Niet alleen een hypotheek voor uw eigen woning, maar ook voor het  gedeeltelijk financieren van een recreatiewoning kunt u bij ons terecht.

Onze werkwijze
Bij ons eerste contact met u, vragen wij u het inventarisatieformulier in te vullen en aan ons te mailen. Na ontvangst hiervan zullen wij, per omgaande, een eerste reactie op uw vraag of wens geven. Dit kan zijn een berekening van uw maximaal haalbare hypotheek, een opgave van middelrente of een indicatie van een boeterente. Hiervoor rekenen wij meestal geen kosten.
In gezamenlijk overleg kan daarna een afspraak gemaakt worden.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen en wenst u meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een goed en persoonlijk advies op maat.